Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 4 paar damessokken in pastelkleuren

Pastelkleurige damessokken

Promotie Eindigt23:22:26
Tot 73% korting.
Extra € 0,64 Korting Eindigt op 18-1
€ 11,02
€ 5,99
€ 5,35
51% korting

In een Notendop

Deze damessokken met voering zijn ontworpen om zacht en comfortabel te zijn en om je voeten warm te houden tijdens de winter.

Product-details

Kenmerken

  • Zachte voering
  • Materiaal: 98% acryl en 2% elastaan
  • Machinewas: koud (30 °C maximaal)
  • Een maat: 36-40

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.