Geen nieuwe meldingen

1, 2 of 5 anti-microbiële sleutelhangers

Anti-microbiële sleutelhanger

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 80% korting.
€ 18,17
€ 5,99
67% korting

In een Notendop

Deze anti-microbiële sleutelhanger is ontworpen om te voorkomen dat openbare oppervlakten zoals die van geldautomaten worden aangeraakt.

Product-details

  • Ergonomisch ontwerp maakt het gemakkelijk om deuren, drukknoppen en hendels te openen
  • Gemakkelijk te vervoeren
  • Messinglegering, die inherent antimicrobieel is vanwege het 70% kopergehalte
  • Gemakkelijk schoon te maken met een desinfecterend doekje
  • Materiaal: 70% koper en 30% zink
  • Afmetingen: 75,5 x 30 x 3 mm

Voorwaarden

Beste klant, na de invoering van beperkende maatregelen door de regering om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele land vertragingen oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.