Geen nieuwe meldingen

1 of 2 familiespellen in het Engels "Egg On Yer Face"

Familiespel "Egg On Yer Face"

€ 37,94
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Dit spel is een soort Russisch roulette dat wordt gespeeld met een met water gevuld ei tussen andere lege eieren.

Product-details

  • Familiespel “Egg On Yer Face”
  • Spelprincipe: vul één van de eieren met water en meng ze. Draai vervolgens aan het wiel en volg de instructies voor de aangetroffen doos. De eieren zouden moeten openen door ze op het voorhoofd te drukken. De verliezer is degene die het met water gevulde ei op zijn voorhoofd krijgt
  • Afmetingen: 28 x 27 x 6 cm
  • Materiaal: kunststof
  • Aanbevolen leeftijd: 5 jaar en ouder

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.