Geen nieuwe meldingen

1 of 2 luchtbevochtigers van Grundig met 2-in-1 meerkleurige led-geurverspreider

Grundig luchtbevochtiger-diffuser

110+ gekocht
€ 26,96
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze luchtbevochtiger en geurverspreider van Grundig is ontworpen om de lucht te zuiveren en huisstofmijt te verwijderen.

Product-details

  • Handig voor thuis en op kantoor, help voorkomen dat de huid uitdroogt en breng een aangename sfeer met favoriete geur
  • Streeft naar het verwijderen van vuildeeltjes en vervuiling in de atmosfeer, waardoor een veel aangenamere en schonere omgeving wordt gecreëerd
  • Ontworpen om de omgeving sfeer te geven en kan worden gebruikt met etherische oliën voor een gevoel van ontspanning en welzijn
  • Helpt bij het voorkomen van huidirritatie en aandoeningen van de luchtwegen
  • Materiaal: ABS-kunststof
  • Afmetingen: 135 x 135 x 125 mm

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.