1 of 2 paar magnetische acupressuurzool, inclusief verzending

1 of 2 paar magnetische acupressuurzool

€ 14,99
€ 7,20
52% korting
Verzendkosten: Vrij

In een Notendop

Gezwollen enkels, zware benen, lichamelijke vermoeidheid, spierpijn, deze inlegzolen zijn ontworpen om dit te helpen voorkomen.

Product-details

Inclusief verzendkosten

Deze deal van Groupon wordt verkocht door LG-Expro

  • Ontworpen om te werken als orthopedische inlegzolen
  • Universele maat: je kunt de inlegzolen op maat knippen (maximale lengte: 30 cm)
  • Kunnen helpen bij:
    • Het verbeteren van de bloedcirculatie
    • Verminderen van spierpijn
    • Het stimuleren van drukpunten

Deal-Voorwaarden

"Kerstbezorging: bestellingen die tot 01/12/2022 zijn geplaatst, worden op of vóór 24 december geleverd. Bestellingen na deze datum komen mogelijk niet op tijd voor Kerstmis aan. Bestellingen tussen Kerstmis en Nieuwjaar kunnen langer duren dan geadverteerd. Houd er rekening mee dat er tijdens deze periode een vertraging kan zijn in de antwoorden van de verkoper."


Levering: Inbegrepen in de prijs. Levering binnen circa 21 kalenderdagen. Voor levering vragen wij je mobiele telefoonnummer.
Je bestelling: Bij het afrekenen wordt u gevraagd een afleveradres in te voeren. Afleveradres kan niet worden gewijzigd nadat de bestelling is geplaatst.
Originele prijs: De originele prijs is gebaseerd op de online prijs bij Shop Story van 26-08-2021.
Meer info: Producten verkocht door LG-Expro. Klik hier voor het retourbeleid. Voor vragen over je bestelling neem je contact op via: serviceclients@shop-story.fr. Geregistreerd adres:
8 Rue du Vercors
26540 Mours Saint Eusèbe
FR.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.