Geen nieuwe meldingen

1 of 2 Rhododendrons ‘Bollywood’ met roze bloemen

Rhododendron ‘Bollywood’

€ 25,42
Meer dan 10 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze Rhododendrons komen oorspronkelijk uit Azië en zijn geschikt voor mensen die niet veel tijd willen besteden aan snoeien.

Product-details

Een Rhododendron staat graag in de zon, met wat schaduw tijdens de heetste uren van de dag. Licht zure grond met veel voedingsstoffen is waar deze plant de voorkeur aan geeft, en moet direct na het planten en tijdens lange periodes van droogte worden bewaterd.

Productdetails * Wordt geleverd per stuk of per twee * Deze planten zijn 45 tot 50 cm hoog (inclusief pot) * Geleverd in kweekpotten van 19 cm * Botanische naam: Rhododendron * Heeft weinig onderhoud nodig * Roodgroen blad * Heeft roze bloemen

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.