Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 of 2 sets van 30 led-lampen in de vorm van een bij

1 of 2 sets van 30 led-lampen in de vorm van een bij

160+ gekocht
€ 46,06
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

De lichtstrip met 30 heldere bijen kan ‘s avonds voor led-verlichting zorgen na een tijdje aan de zon te zijn blootgesteld.

Product-details

  • Overdag blootgesteld aan de zon, begint ‘s nachts automatisch te gloeien
  • Elke bij is 3,5 x 3,5 cm groot
  • 198,12 cm stroomkabel en 411,48 cm lichtkap (totale lengte: 609,6 cm)
  • Afmetingen verpakking: 17 x 9,2 x 8,4 cm
  • Gewicht: 300 gr.
  • 30 led’s: 30 bijen in elk pakket

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.