Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 of 2 tien keer vergrotende cosmetische spiegels

1 of 2 tien keer vergrotende cosmetische spiegels

€ 14,90
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Deze minispiegel is geschikt voor close-up bij het harsen of het aanbrengen van make-up en is voorzien van twee zuignappen.

Product-details

  • Vergroting: x 10
  • Met twee zuignappen die op elk glad oppervlak kunnen worden bevestigd
  • Afmeting: 9 cm diameter
  • Geschikt voor thuis en op reis
  • Geleverd in een plastic zak
  • Gewicht: 40 gr.

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.