Geen nieuwe meldingen

1 of 2 Washingtonia palmen

Washingtonia palm

€ 16,99
Meer dan 10 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

De Washingtonia palm is een Californische palmplant die ook wel de waaierpalm wordt genoemd.

Product-details

Productdetails:

  • De set bestaat uit een of twee Washingtonia palmbomen
  • Geleverd in kwekerspot 14 cm
  • Leveringshoogte 60-70 cm

Washingtonia (waaierpalm) - Deze kamerplant staat het liefst op de zonnigste plek van de kamer - De washingtonia moet in constante vochtige grond staan, zonder dat de wortels verdrinken - Stoere palmplant met elegante waaierbladeren - Sproei deze plant twee keer per week zodat hij gezond en stofvrij blijft

De getoonde afbeeldingen geven een indicatie van de verwachte resultaten van planten als ze volgroeid zijn. Door verschillende groeiomstandigheden kunnen de resultaten variëren.

Tip: ga altijd vóór aankoop van de planten na of ze geschikt zijn voor jouw huis of tuin.

Hier lees je meer verzorgingstips voor tuinproducten.

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.