Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 of 2x enkelbandjes gemaakt met Swarovksi®-kristallen

Enkelbanden gemaakt met Swarovksi®-kristallen

€ 49
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Combineer je zomerse outfits en blote enkels met dit enkelbandje met Swarovksi®-kristallen, verkrijgbaar in twee verschillende kleuren.

Product-details

  • Materiaal: messing met 18-karaats witgoud
  • Diameter kristal: 6 mm
  • Kleuren kristal: wit of champagne
  • Soort steen: kristal
  • Lengte: 23 cm + 2 cm verlenging
  • Geleverd met fluwelen zakje

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.