Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

1 of 2x vergrootscherm voor je smartphone

Schermvergroter telefoon

€ 30
Niet langer beschikbaar

In een Notendop

Dit kastje werkt als een kleine smart televisie waarmee je het scherm van je smartphone kunt vergroten en is een efficiënte oplossing.

Product-details

  • Vergrotingstechnologie
  • Ideaal wanneer je moeite hebt met het lezen van je scherm
  • Makkelijk bij het koken, televisie kijken, lezen van artikelen, etc.
  • Materiaal: PVC
  • Te gebruiken met allerlei soorten telefoons (maximaal 7 inch)
  • Met 3D-effect

Deal-Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.