Geen nieuwe meldingen

Zuideinde 7, Almere

1 tot 5 natuurlijke bilvergroting-behandelingen voor stevige en ronde billen bij SC Diamond in Almere

Kies optie
Tot -5% korting, max. € 50
Promotiecode GELUK30. Eindigt 13-4.
Code toepassen

In een Notendop

Een Brazilian Butt Lift wordt uitgevoerd met het verplaatsen van eigen lichaamsvet om zo natuurlijke, vollere en mooie billen te vormen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
G
GTOP REVIEWER
25 beoordelingen8 beoordelingen
maart 17, 2021
prima
S
S
2 beoordelingen1 beoordelingen
maart 10, 2021
Kapster Laila heeft mijn haar gewassen, in model geknipt en haar in model gefohnt, ze heeft echt haar tijd genomen en ben er super tevreden mee. Dame bij wie ik heb afgerekend was ook super klantvriendelijk. Ik raad hun zeker aan.

Over deze deal

  • Brazilian Butt Lift-behandeling
  • Elke behandeling duurt 45 minuten
  • Je hebt keuze uit 1, 3 of 5 behandelingen
  • Behandeling richt zich op vetverplaatsing, om zo de billen op te vullen met eigen buik-, been- of heupvet
  • Inclusief een drankje
  • Parkeren kan gewoon voor de deur

Hoe de behandeling werkt

Tijdens de Brazilian Butt Lift- behandeling wordt vacuüm therapy ingezet om je billen te liften, te verstevigen en cellulites te verminderen. Er worden twee koepels op je billen geplaatst en via een slangetje worden deze koepels vacuüm gezogen. De vacuümmachine focust op verplaatsing van vetcellen naar de gewenste plek voor een liftend effect.

Wat je moet weten

Minimale leeftijd 18 jaar. 4 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag (m.u.v. feestdagen. Verplicht minimaal 12 uur van tevoren online via https://scdiamond.mytreatwell.nl/, o.v.v. Groupon. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Minimaal 12 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over SC Diamond

Als je toe bent aan een verwenmoment dan ben jij bij SC Diamond in Almere aan het juiste adres. Hier kan je je van top tot teen in de watten laten leggen, van het laten aanmeten van nieuwe wimpers en wenkbrauwen tot een reinigende facial of een pedicure. En de moderne salon biedt méér dan alleen beautybehandelingen. Ook voor een gezonde smoothie of een nieuwe jurk kun je hier binnenlopen, zodat jij als stralend als een diamant weer de deur uitloopt.