Geen nieuwe meldingen

1 tot 3 glycol- en amandelzuurserums van 15 ml. Kahuna Benessere

Serum tegen donkere huidvlekken

120+ gekocht
€ 79
€ 11,50
85% korting
Meer dan 90 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Dankzij een afpelproces helpt dit product huidvlekken te verwijderen en te bestrijden en kleine littekens te verminderen.

Product-details

  • Merk: Kahuna Benessere
  • Inhoud: 15 ml.
  • Helpt bij het verwijderen van vlekken en kleine littekens
  • Extra peeling-effect
  • Gemaakt in Italië
  • Zonder parfum
  • De combinatie van de actieve ingrediënten in het product maakt het, dankzij een peeling-proces, mogelijk om huidvlekken te verwijderen en te bestrijden en kleine littekens (inclusief acne) te verminderen.

Gebruiksaanwijzing: het wordt aanbevolen om het product naar behoefte te gebruiken, het 10/15 minuten te laten inwerken, eventueel met een watje. Gebruik na de behandeling een vochtinbrengende crème of balancerende tonic

Ingrediënten: aqua, methylpropaandiol, amandelzuur, glycolzuur, benzylalcohol, dehydroazijnzuur

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.