sluit
V-Day

Wasserette Hugo De Groot

Tweede Hugo de Grootstraat 30H, Amsterdam

1, 2 of 3x wasservice met naar keuze ophaal- en brengservice bij Wasserette Hugo De Groot in Amsterdam-Oud West

Kies optie

In een Notendop

Als je je wasgoed uitbesteedt, scheelt dat niet alleen tijd, maar bedenk eens hoeveel ruimte een wasmachine, waslijn en/of droger inneemt?

Over deze deal

  • 1, 2 of 3x wasservice met naar keuze ophaal- en brengservice
  • De wasservice bestaat uit wassen, drogen en vouwen
  • Per keer kan je tot 6 kilo laten wassen, voor iedere extra kilo geldt een toeslag van € 2,-
  • Er wordt alleen gewerkt met A-merken wasmiddel
  • Er is de mogelijkheid om binnen Amsterdam je wasgoed thuis te laten ophalen en terugbezorgen tegen een meerprijs

Deal-Voorwaarden

Alleen geldig voor nieuwe klanten. Niet geldig op feestdagen. Voor de haal- en bezorgservice verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch reserveren op 020 334 8007 of 0626 417 444, o.v.v. Groupon. Kom je zelf je was brengen, is reserveren niet nodig. Meer info: laat je groupon zien bij de wasserette bij het ophalen van de was. De haal- en bezorgservice is geldig in Amsterdam en hier geldt een toeslag die geldt per keer. In Amsterdam West zijn deze kosten € 5,-, voor Centrum, Zuid en Nieuw-West € 7,50 en voor Noord en Oost € 10,-. Voor iedere extra kilo was boven de 6 kilo geldt een toeslag van € 2,- per kilo. Deze kosten kunnen contant of via pin worden voldaan in de wasserette of bij de chauffeur. Bij 2 of 3x wasservice heb je na de eerste keer nog 3 maanden om je tegoed op te maken. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Wasserette Hugo De Groot

Kijk, je kan er op verschillende manieren naar kijken: waarom zou ik mijn wit en bont uitbesteden? Hint: stijgende huizenprijzen, krimpende appartementen en je witte rommeldebommel-ding is toch al snel een kleine kubieke meter en niet héél erg een eyecatcher. Tel de prijs ervan op bij de kosten van je wasmiddelen en de wasserette blijkt een heel prijsbewuste keuze. Wasserette Hugo De Groot wast, droogt én vouwt al je kleding, beddengoed en ander textiel met zorg en alleen A-merk wasmiddelen. Woon je in Amsterdam, dan is tegen een kleine meerprijs ook ophalen en bezorgen mogelijk. Deze professionele wasserette wordt bemenst door mensen die weten wat ze doen. Zo is ook stomen mogelijk en heeft je favoriete jeans een scheur? Geen nood. Dankzij een netwerk van goede ateliers neemt Wasserette Hugo De Groot je ook die zorg uit handen. Kan jij lekker series bingen. In een schoon huispak.