Geen nieuwe meldingen

Ademende borstpads voor de periode van borstvoeding

Ademende borstpads

Nog niet beschikbaar

In een Notendop

100 wegwerp-borstpads om tijdens de periode dat je borstvoeding geeft, overtollige melkproductie discreet en comfortabel op te nemen.

Product-details

  • Deze wegwerpbare borstpads absorberen melk en houden je dag en nacht droog
  • Dun, discreet en antislip
  • Zachte en zijdeachtige voering voor comfort
  • Ademend materiaal

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.