Geen nieuwe meldingen

Pak van 100 vinylhandschoenen

Vinylhandschoenen

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 37% korting.
€ 22,45
€ 14,50
35% korting

In een Notendop

Deze wegwerphandschoenen van vinyl kunnen worden gebruikt bij verschillende taken

Product-details

  • Productafmetingen: 19,8 x 11 x 7,6 cm
  • Materiaal: vinyl
  • Scheurt niet gemakkelijk, comfortabel en zacht, gemakkelijk te dragen, zonder gaten of lekken
  • Vinyl is een synthetisch materiaal gemaakt van CPE
  • Poedervrije handschoenen laten geen residu achter
  • Wegwerp
  • Kan worden gebruikt voor koken, schoonmaken, cosmetologie, schilderen en knutselen, industriële toepassingen, laboratoria, huisdieren, eten en verzorging, voedselbehandeling in de keuken, schoonmaken , kappers, feestmaaltijden, autowassen, etc.

Maattabel

Maat Afmetingen L x B x D (cm)
XS 8 x 24 x 0,5
S 8,5 x 24 x 0,5
M 9,5 x 24 x 0,5
L 10,5 x 24 x 0,5
XL 11,5 x 24 x 0,5

Voorwaarden

Beste klant, na de invoering van beperkende maatregelen door de regering om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele land vertragingen oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.