100% YOGA

Tot 60% korting.
Kies optie

In een Notendop


Op het online platform kan je onbeperkt yogalessen volgen waar en wanneer je maar wil en meedoen met de unieke live-sessies.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor 100% YOGA membership Cobra: 6 maanden toegang tot online yogalessen (waarde € 75)
  • € 49,99 voor 100% YOGA membership Warrior: 12 maanden toegang tot online yogalessen (waarde € 120)

Voorwaarden


Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 30 juni 2019.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Aanmelden: je ontvangt je groupon via e-mail, meld je daarmee uiterlijk 30 juni 2019 aan op https://www.100procent-yoga.com/ met gebruik van je groupon-code. Na inwisseling van je groupon heb je, afhankelijk van je aankoop, 6 of 12 maanden toegang tot de online yogalessen van 100% YOGA.
Meer info: onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over 100% YOGA


Op het platform van 100% YOGA kan je onbeperkt online yogalessen volgen waar en wanneer je maar wil. En niet alleen kan je alle lessen van yogi Esther online selecteren, je kan elke woensdagavond om 20.00 uur meedoen met live-sessies. Je doet mee met de lessen in het comfort van je eigen huis of tuin en kan tussendoor vragen stellen via de chat-functie op de website. Ook als je de live-sessie mist en de les op een ander moment terugkijkt kan je Esther via membership@100procent-yoga.com altijd om info en advies vragen. Op die manier zorgt 100% YOGA op unieke wijze voor persoonlijke begeleiding en motivatie op de momenten dat het jou het beste uitkomt. Wat ook erg praktisch is aan dit concept is dat je lessen kan selecteren op basis van jouw yoga-behoeften. Zo kan je o.a. themalessen volgen voor een goede nachtrust, een betere weerstand en een positieve kijk op het leven. Namasté.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.