Geen nieuwe meldingen

Elastische trainingsbanden

Elastische trainingsbanden

Deal eindigt over2 dagen
10+ bekeken vandaag
30+ gekocht
30+ gekocht
€ 80
€ 28,99
63% korting

In een Notendop

Deze elastische trainingsbanden nemen niet veel ruimte in maar toch voorzien ze in een volledige workout.

Product-details

  • Elastische trainingsbanden
  • De set is 11-delig
  • De bandjes kunnen aan elkaar worden vastgemaakt voor extra stevigheid
  • Train kracht en kernspieren
  • Geschikt voor training thuis of op reis
  • Pakket bevat: 5 banden, 2 handvatten, 2 bevestigingsbanden, 1 deursteun, 1 tas
  • De kleur van de banden komt overeen met het volgende gewicht: geel 5 kg, rood 7,5 kg, blauw 10 kg, groen 12,5 kg, zwart 15 kg

Voorwaarden

Beste klant, na de invoering van beperkende maatregelen door de regering om de verspreiding van het coronavirus en Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele land vertragingen oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.
Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.