Geen nieuwe meldingen

12, 24 of 36 AA of AAA-batterijen van Duracell

Batterijen van Duracell

Resterende tijd beperkt!
80+ bekeken vandaag
580+ gekocht
580+ gekocht
€ 15,46
€ 9,79
36% korting

In een Notendop

Deze Duracell-batterijen hebben een hoge energie-efficiëntie en zijn ontworpen om een lange levensduur te bieden aan je apparaten.

Product-details

  • Vereenvoudig het leven met de kracht van Duracell Simply
  • Handig voor apparaten met een laag vermogen, zoals radio’s, afstandsbedieningen of klokken
  • Verkrijgbaar in AA en AAA-formaat

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.