123 Speelparadijs

Speelplezier voor 1, 2, 4 of 6 kinderen incl. slush puppie bij 123 Speelparadijs in Eindhoven

Tot 53% korting.
Kies optie
Geef als kado
Unable to add now. Please try again later
Unable to remove now. Please try again later

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.

Wat je krijgt


Net als de hand van je geliefde, de reling van een wiebelende touwbrug en je handtas in een drukke stad laat je je kinderen het liefste ook niet los. Laat ze zichzelf verliezen in hun eigen wereld tijdens een bezoek aan 123 Speelparadijs in Eindhoven.

Kies uit 4 opties

  • € 3,50 voor entree voor 1 kind incl. slush puppie (waarde € 6,50)
  • € 6,50 voor entree voor 2 kinderen incl. slush puppie (waarde € 13)
  • € 12,50 voor entree voor 4 kinderen incl. slush puppie (waarde € 26)
  • € 18,50 voor entree voor 6 kinderen incl. slush puppie (waarde € 39)

Klimmen, klauteren, tuimelen, draaien, springen, glijden… Laat ze los en ‘je hebt er geen kind meer aan’. Bij 123 Speelparadijs is er genoeg keuze om je kinderen urenlang kwijt te raken tussen de kussens, ballen en glijbanen. Je mag zelf lekker aan de kant blijven, maar als je het echt niet kunt laten mag je best even bij ze in de ballenbak kruipen. Na al dat spelen kunnen ze hun suikerniveau weer op peil brengen: ieder kind krijgt bij het bezoek namelijk ook een slush puppie.

Voorwaarden


Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop op woensdag t/m zondag. Tijdens schoolvakanties (regio zuid) ook op maandag en dinsdag.
Aankoop: je kunt zoveel groupons kopen als je wilt.
Reserveren: niet nodig. Je groupon is je toegangsbewijs.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee, dit is ook meteen je entreebewijs. Voor kinderen t/m 12 jaar. Gratis entree voor ouders en kinderen tot 1 jaar. Kinderen moeten altijd onder begeleiding van 1 of meer ouderen van minimaal 18 jaar zijn. Het is niet toegestaan zelf meegebracht eten en drinken te nuttigen. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over 123 Speelparadijs


Kinderfeestje, teveel energie of gewoon een regenachtige zondagmiddag: bij 123 Speelparadijs in Eindhoven kun je je kinderen veilig loslaten tussen de kussens, ballen en glijbanen. Ouders mogen er gratis naar binnen om vanaf de zijlijn een oogje in het zeil te houden. Van al dat spelen krijg je natuurlijk hartstikke honger, er is een restaurant aanwezig met ruime keuze in hapjes en drankjes. Je kunt bij het speelparadijs kosteloos je auto neerzetten.

123 Speelparadijs

Kinderactiviteiten, Museum en attractie, Plezier of vrije tijd
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.