Geen nieuwe meldingen

6 locaties

Verhuizen incl. transport en twee verhuizers voor 4, 6 of 8 uur met 123 Verhuizingen

Kies optie

In een Notendop

Twee ervaren verhuizers helpen je de klus te klaren door je uren te helpen inclusief transport in een wagen van 28 m³.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit 3 opties

  • € 139 voor 4 uur verhuizen incl. transport en 2 verhuizers (waarde € 575)
  • € 199 voor 6 uur verhuizen incl. transport en 2 verhuizers (waarde € 750)
  • € 249 voor 8 uur verhuizen incl. transport en 2 verhuizers (waarde € 875)

Vele handen maken licht werk, vooral als de handen toebehoren aan professionele aanpakkers die weten van aanpakken. Schakel voor 4, 6 of 8 uur de hulp in van twee ervaren spierbundels inclusief transport in een verhuiswagen met een inhoud van 28 m³. Ook extra’s zijn bij te boeken die je per factuur aan 123 Verhuizingen betaalt.

  • Extra verhuizer: € 25 per uur
  • Verhuisdozen verhuur à € 3 waarvan € 1 borg
  • Huur van verhuislift: € 90 per uur (minimale afname 2 uur)

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op alle dagen van de week (m.u.v. de maanden juni, juli en augustus).
Aankoop: maximaal 1 groupon per adreste gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten en mogelijkheden: toeslag voor verhuizen op zaterdag: 20% van je groupon-prijs. Toeslag voor verhuizen op zon- en feestdagen: 50% van je groupon-prijs. Exclusief eventuele parkeerkosten. Overschrijding van de uren van je groupon à € 25 per kwartier.
Reserveren: verplicht minimaal 7 dagen van tevoren via e-mail op 123verhuizingen@mail.com of telefonisch op 0612 116 863, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: leg je afgedrukte groupon klaar. Geldig voor verhuizingen door heel Nederland (m.u.v. de Waddeneilanden). Alle bijkomende kosten betaal je via factuur direct aan 123Verhuizingen. Binnen een straal van 50 km (vanaf de dichtstbijzijnde vestiging) betaal je geen kilometervergoeding, daarbuiten geldt een vergoeding van € 0,19 per km. De tijd gaat in op het moment van wegrijden vanaf de vestiging (filetijd wordt niet meegerekend). Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over 123 Verhuizingen

Dit verhuisbedrijf met vestigingen in Amsterdam, Almelo, Hoogeveen, Barneveld, Den Bosch en Arnhem neemt je het zware werk uit handen. Dankzij de jaren ervaring in de verhuisbranche weten ze snel en zorgvuldig af te rekenen met de stress van verhuizen. Gespecialiseerd zijn ze bovendien in ontruimingen van woningen en bedrijfspanden, van het afvoeren van spullen tot het schoon opleveren. Ook opslag is mogelijk in hun speciale Warehouse, naar wens voor een maand tot een jaar.