Geen nieuwe meldingen

1BASIS

10, 15 of 20 uur autorijles met praktijkexamen en naar keuze theorie-examen bij 1BASIS in regio Rotterdam

Tot 66% korting.
Kies optie

In een Notendop

Zet een serieuze stap richting zelfstandigheid op de weg en bekroon dit uiteindelijk met het roze pasje.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 199 voor 10 uur autorijles (12 lessen) met een praktijkexamen
  • € 299 voor 15 uur autorijles (18 lessen) met een praktijk- en theorie-examen
  • € 399 voor 20 uur autorijles (24 lessen) met een praktijk- en theorie-examen

Zet een goede stap richting zelfstandigheid op de weg en bekroon dit uiteindelijk met het roze pasje.

Voorwaarden

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Bijkomende kosten: exclusief Eigen Verklaring à € 33,80 en autohuur tijdens het praktijkexamen à € 60. De optie met 12 rijlessen is exclusief theorie-examen. Om praktijkexamen te mogen doen moet je geslaagd zijn voor je theorie-examen, deze kosten zijn voor eigen rekening, kijk voor de actuele tarieven op cbr.nl.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch op: 0611 144 800 of via e-mail info@1basis.nl
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. De rij-instructeur bepaalt in overleg of je klaar bent voor het examen. Alleen voor beginnende leerlingen. De eerste les is een proefles, mocht blijken dat je geen nieuwe, onervaren leerling bent, wordt er € 60 in rekening gebracht. Je wordt dan niet aangenomen als leerling. Het rijexamen is alleen geldig bij een volledige rijopleiding bij Rijschool 1BASIS. Lessen kan al van 16,5 jaar, kijk voor de eisen en voorwaarden op www.2todrive.nl. Elke les duurt 50 minuten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Rijschool 1BASIS

Een goede rijopleiding is de eerste basis - vandaar de naam van de rijschool - voor een veilige toekomst op de weg. Het gaat erom dat je verantwoord leert rijden en dat je niet zo maar 'even' je rijbewijs haalt. Hun doel is jou een leuke en leerzame rijles te geven die de eerste basis vormt voor jouw uiteindelijke rijbewijs. Persoonlijke aandacht, humor en professionele begeleiding is de rode draad binnen jouw rijopleiding bij 1BASIS.

Bij 1BASIS zijn er geen wachttijden, dus je kan gelijk beginnen met rijlessen. En je betaalt géén extra kosten bij lessen in het weekend en de avonduren. Je autorijlessen vinden plaats in de regio Rotterdam, Hoogvliet, Spijkenisse, Hellevoetsluis, Barendrecht, Schiedam en Vlaardingen.

1BASIS

Les, Rijschool
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.