Geen nieuwe meldingen

2-in-1 afslank- en correctieband

2-in-1 afslank- en correctieband

90+ gekocht
€ 9,99
€ 4,49
55% korting
Meer dan 30 bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Deze afslankende en postuurcorrigerende schouder-/armband is ontworpen om rugpijn te verlichten en een juiste houding te stimuleren.

Product-details

  • Werkt als een houdingscorrector
  • Streeft naar het combineren van dunner worden van de armen en correctie van de houding
  • Kan onder kleding gedragen worden
  • Licht en comfortabel
  • Beschikbare kleuren: zwart of beige
  • Eén maat: 38-44
  • Materiaal: 75% nylon en 25% elastaan

Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.