Geen nieuwe meldingen

2 of 4 speciale borstels voor de keuken en de badkamer

2 of 4 speciale borstels

€ 31,94
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze speciale borstels hebben als doel een schone keuken en badkamer te garanderen.

Product-details

Deze borstel heeft als doel de moeilijkste toegangshoeken te bereiken. De ovale borstelharen zorgen voor een diepe reiniging van tegelvoegen, groeven en andere douche elementen. Ten slotte zorgt de ergonomische handgreep voor een goede grip.

  • Puntige vorm om de hoekjes te bereiken
  • Ergonomisch handvat
  • Haarhoogte: 2 tot 3,5 cm
  • Verkocht in verpakkingen van 2 of 4 stuks

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.