Geen nieuwe meldingen

2 Beauty Skin Care-satijnen kussenslopen

2 satijnen kussenslopen

Tot 74% korting.
470+ gekocht
470+ gekocht
€ 39,95
Niet meer beschikbaar.

In een Notendop

Deze anti-allergene satijnen kussenslopen zijn ontworpen om vocht van huid en haar in balans te houden.

Product-details

  • Ontworpen om de dag te beginnen met een fris gezicht, geen plooien van de slaap en geen rommelig kapsel
  • Het materiaal heeft als doel de ontstoken huid te kalmeren, acne en onzuiverheden te bestrijden en het heeft een verfrissend effect
  • Anti-allergeen
  • Draagt bij aan de balans van hydratatie van de huid en het haar
  • Heeft als doel de productie van talg te verminderen
  • Polijsteffect
  • Materiaal: 100% satijn micropercal aan de voor- en achterkant
  • Afmetingen: 60 x 70 cm

Wat is het geheim voor een goede nachtrust? Een goed kussen is er in ieder geval eentje. En de juiste kussenslopen kunnen dit effect alleen maar versterken. Deze satijnen kussenslopen met korting kopen kan al een zacht stapje in de goede richting zijn. De voordelen van satijnen kussenslopen zijn een zijdezacht gevoel, geen plooien in je gezicht als je wakker wordt, geen rommelige haren in de ochtend en een zacht effect op de huid. Zo kan een oneffen huid ontspanning krijgen door de zachte aanraking met de slopen. En dit kan weer een positief effect hebben bij acne of andere huidonzuiverheden, omdat de talgproductie hiermee geremd wordt.

Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.