Geen nieuwe meldingen

Detox en afslankkuur Bio-HCG+ van Stoer en Slank om thuis mee aan de slag te gaan

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop

Kuur ontwikkeld om je inactieve vetcellen te verbranden door het tegengaan van je hongergevoel en het stimuleren van nieuwe energie.

Over deze deal

Zoals je je in het water zo licht als een veertje kan voelen, zou het fijn zijn als vloeistoffen je ook echt zo licht als een veertje maken. Bij afslankkuur bio-HCG+ van Stoer & Slank wordt het afslanken - met als enige inspanning druppels onder de tong plaatsen - je zo licht als een veertje gemaakt.

Kies uit twee opties

  • € 117,50 voor afslankkuur bio-HCG+, afhalen (waarde € 239,50)
  • € 119,50 voor afslankkuur bio-HCG+, bij je thuis bezorgd (waarde € 246,45)

Bio-HCG+ is een afslankprogramma van 24 dagen dat bekend staat om de simpele, snelle en effectieve werking. HCG is de afkorting van ‘Humane Chorion Gonadotropine’, een lichaamseigen stof die de vetten uit de inactieve vetcellen richting je bloed mobiliseert. De afslankmethode Bio-HCG+is zonder hormonen en wordt zonder injecties toegediend, maar door middel van druppels onder de tong. Simpel, snel en effectief. Vetophopingen kunnen daardoor verdwijnen op plaatsen zoals buik, heupen, billen en dijen. Je kan je pakket laten bezorgen of zelf ophalen in De Aker, Amsterdam.

Moet je weten

Voorwaarden en nuttige informatie

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zaterdagochtend.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op sonja@stoerenslank.nl. Als je de optie met bezorging hebt gekocht, voeg dan je groupon toe in de bijlagen en vermeld je adres. Als je de optie voor afhalen hebt gekozen, neem dan je afgedrukte groupon mee.
Meer info: alleen geldig voor personen van 18 jaar of ouder. Neem je afgedrukte groupon mee. Niet geldig i.c.m. andere acties. Optie 2 is inclusief bezorgkosten. Geldig voor alle adressen in Nederland. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Locatie

Je kan deze deal gebruiken op 1 locatie

Over Stoer & Slank

Stoer & Slank in De Aker, Amsterdam richt zich op een gezonde leefwijze. Ze bieden vrouwen programma's aan voor bewegen, afslanken en fit zijn. In de webshop kan je dan ook verschillende kuren en artikelen bestellen om thuis te werken aan een healthy lifestyle.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.