Geen nieuwe meldingen

Yankee Candle 2D-glazen pot en autoluchtverfrisser

2D-Yankee Candle

Tot 47% korting.
30+ gekocht
30+ gekocht
€ 16,42
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze kaarsen in glazen potten zijn geschikt voor de auto en thuis en branden 2 tot 4 weken.

Product-details

  • De parfum duurt 2-4 weken per pot
  • Voor auto’s en kleine kamers thuis
  • Eenvoudig te bevestigen aan de autoklep
  • Afmetingen verpakking: 19,7 x 7,7 x 2,1 cm
  • Geur om uit te kiezen: aloë water, zwarte kers, zwarte kokosnoot, kerstkoekje, schoon katoen, zachte handdoeken, vers gesneden rozen, leer, middernacht, jasmijn, zomeravond, parfum van nieuwe auto, zand roze, rode framboos, sheaboter, Siciliaanse citroen, zachte kaft, sprankelende kaneel, zomerlepel, turquoise lucht, vanille cupcake, limoen met vanille

Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.