Geen nieuwe meldingen

2x TIgi Bed Head hydraterende serums 100 ml.

2x TIgi Bed Head hydraterende serums 100 ml.

Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Dit serum voor krullend haar heeft tot doel het haar glanzend, glad en gehydrateerd te maken.

Product-details

  • Geformuleerd met glycerine dat het haar verzorgt en hydrateert
  • Geur: Fruit Twist
  • Hydraterend serum voor krullend haar
  • Ontworpen om het haar te hydrateren en het glanzend te maken
  • Ontworpen om gladde krullen te krijgen
  • Geschikt voor droog, kroezend of krullend haar
  • Verpakking: 100 ml.
  • Afmetingen: 16 x 8 x 6 cm

Gebruiksaanwijzing: - Breng aan op kleine delen van vochtig haar in een neerwaartse beweging om de cuticula glad te maken en voor een gelijkmatige en volledige verdeling

Ingrediënten: water (Aqua / Water), Glycerine, Cyclopentasiloxaan, Dimethicon, VP / VA Copolymeer, Steartrimoniumchloride, Fenoxyethanol, Natriumchloride, Parfum, Bertholletia Excelsa Zaadolie, Orbignya Oleifera Zaadolie, PEG / PPG-18/18 Dimethicon, Isopropylalcohol, Isopropylalcohol Dinatrium EDTA, PEG-4 Dilauraat, PEG-4 Lauraat, Jodopropynyl Butylcarbamaat, PEG-4, Laurtrimoniumchloride, Linalool

Voorwaarden

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.