Geen nieuwe meldingen

Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos

Driegangendiner van de chef voor 2 personen bij Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos in Nunspeet

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
1 beoordelingen
Kies optie

In een Notendop

Laat je verrassen met een voor-, hoofd- en nagerecht in dit stijlvolle restaurant op een steenworp afstand van de Veluwse Kroondomeinen.

Reviews van klanten


Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Smaakpapillen die te weinig beweging krijgen vinden het vaak lastig om van die rode, sappige bank te komen en de wereld om ze heen te ontdekken. Geef ze een culinaire workout met een 3-gangendiner bij Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos.

De deal

  • € 34,99 voor een driegangendiner van de chef voor 2 personen (waarde € 59)

Neem plaats en laat je verrassen door de creativiteit van de chef via een culinair voor-, hoofd- en nagerecht.

Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos

Dit hotel van Fletcher in Nunspeet ligt op een steenworp afstand van de Veluwse Kroondomeinen. Een uitgebreide lunch of een welverdiend avondmaal is hier dus goed te combineren met een ontdekkingstocht door de veelzijdige natuur van de Hoge Veluwe. Het wisselende menu staat vol met zowel streekgebonden als internationale gerechten die je in het stijlvolle restaurant of met zonnig weer op het terras kan nuttigen. ‘Haaks’ op het restaurant vind je ook De Heerenkamer, waar je in een van de relaxte fauteuils aan het knetterende haardvuur kan genieten van ruime collectie whisky’s of een gezellige high beer. En voor de liefhebbers is er ook de mogelijkheid elkaar uit te dagen voor een potje darts of biljart.

Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 februari 2020 op alle dagen van de week (m.u.v. feestdagen en evenementen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado. Maximaal 3 groupons per reservering te combineren.
Reserveren: verplicht online via http://www.dinerenbijfletcher.nl/. Reserveren op de dag zelf kan nog tot 17.00 uur.
Annuleren: wanneer je je definitieve reservering hebt gemaakt bij Fletcher Hotels is wijzigen of annuleren niet meer mogelijk.
Meer info: toon je afgedrukte groupon bij aankomst. Alleen geldig bij de vestiging Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos. Exclusief drankjes en niet geldig voor à la carte-diners. Niet geldig i.c.m. andere acties. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Fletcher Hotels

© Groupon

Er zijn ontzettend veel Fletcher Hotels, die je verspreid door het hele land vindt. Elk hotel heeft zijn eigen karakteristieke kenmerken en bijhorende voorzieningen die je verblijf nog aangenamer maken. Bergen Noord-Holland, Wassenaar, Noordwijk aan Zee, Texel en Ameland, het zijn een paar voorbeelden van kustplaatsen waar je hotels van Fletcher kan vinden. Maar lekker naar de Veluwe of bijvoorbeeld Zuid-Limburg voor een aangenaam verblijft behoort ook tot de mogelijkheden.

Facebook Instagram

Fletcher Hotel-Restaurant Veldenbos

Restaurant
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.