sluit
Gebruik code LEUK15 en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt morgen. Uitzonderingen mogelijk.

Van der Ende Racing Inn

Nieuweweg 57k, Poeldijk

18 holes 3D glow in the dark minigolf voor 1-6 personen bij Van der Ende Racing Inn in Poeldijk

Kies optie
Meer dan 100 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Doe je 3D-bril op en sla 18 holes in een onderwater-wereld, tussen de dino’s of action heroes, in de ruimte of de ijstijd.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
W
Wopke
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 19, 2021
Goed geregeld bij Van der Ende. Leuk personeel.
C
c.w
7 beoordelingen4 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 31, 2021
heel leuk gehad
G
gaatje
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
augustus 8, 2021
Geweldig sfeer, goede communicatie en flexibiliteit. Ook super personeel!

Over deze deal

  • Speel 18 holes 3D glow in the dark minigolf
  • Verzamel je vrienden en kom met 2, 4 of 6 personen
  • Of kom alleen een balletje slaan
  • Ontdek de 5 verschillende ruimtes met elk een eigen thema
  • Duik onder water, ontmoet de action heroes, speel mee in Ice Age, ga op ontdekkingsreis in de ruimte en loop tussen de dino’s
  • Door middel van een 3D-bril komen de ruimtes tot leven

Deal-Voorwaarden

Verplicht telefonisch reserveren op 0174 445 000. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken.Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 31/08/2022. Minimaal 4 uur van tevoren reserveren. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. De 14-dagen annuleringstermijn is niet van toepassing op geboekte vouchers. Reserveringen kunnen tot 12 uur vóór de afspraak gewijzigd of geannuleerd wirden. Er is géén restitutie meer mogelijk na deze annulering / wijzigingsperiode. Mag om de 30 dagen opnieuw gekocht worden. Onze promotiecodes of andere kortingen kunnen niet bij deze aanbieding toegepast worden.

Over Van der Ende Racing Inn

Van der Ende Racing Inn is een echt familiebedrijf te noemen: in 2002 is de onderneming opgericht door Jaap en Nelly en inmiddels hebben hun twee zoons het overgenomen. Deze racegigant in het Zuid-Hollandse Poeldijk stuurt aan op avontuur: karten, lasergamen, glowgolf of ontsnappen uit de escaperoom. Extra leuk in combinatie met een vrijgezellenuitje, personeelsfeest of kinderpartijtje. En zeker ook goed te combineren met een diner in het "à la kart"-restaurant waar je kan smullen van een BBQ of een saté- of vleesbuffet. Bovendien kan je er gratis voor de deur parkeren.