Geen nieuwe meldingen

SportZ 40-in-1 fitnessband

40-in-1 fitnessband

€ 29,78
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze SportZ 40-in-1 weerstandsmachine is ontworpen voor een reeks verschillende oefeningen en biedt tot zes trainingsniveaus.

Product-details

  • Eersteklas fitnessproduct voor krachttraining en weerstandsprogramma’s
  • Ontwikkeld om de borst, rug, armen, schouders en buikspieren dor middel van één soort beweging te versterken
  • Praktisch en draagbaar ontwerp
  • Hoogwaardig rubberen trainingstouw met comfortabele handgrepen om langer te werken
  • Het rubberen trekkoord helpt je in vorm te komen zonder dat je een lidmaatschap van een sportschool nodig hebt of het risico van het tillen van zwaargewichten
  • Unisex

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.