4D Wereldmassages

Massage-arrangement bij 4D Wereldmassages in Assendelft

Beperkte tijd beschikbaar!
30+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop


Prikkel lichaam en geest met verschillende warmtebronnen: 15 min. sauna, 45 min. hotstone-massage en 15 min. massage met warme olie.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Net als je hart functioneert ook de rest van je lichaam het best wanneer deze prikkels en warmte krijgt en wanneer je er af en toe met je hand overheen strijkt. Strijk neer voor een warm massage-arrangement bij 4D Wereldmassages.

Kies uit twee opties

  • € 29,99 voor een seizoensarrangement voor 1 persoon (waarde € 69,99)
  • € 59,99 voor een seizoensarrangement voor 2 personen (waarde € 139,98)

Het warme arrangement bezorgt je een knus portie weldaad, bestaande uit drie verschillende onderdelen. Met 15 minuten sauna wordt allereerst je lichaam opgewarmd, om de spieren los te maken voordat de masseur er mee aan de slag gaat. Opgewarmd neem je plaats op de massagetafel waar je 45 minuten lang de krachtige werking van hete stenen op je lichaam ervaart met een uitgebreide hotstone-massage. Met warme olie worden tot slot rug, nek en schouders voor 15 minuten gemasseerd, om eventuele spanning op rustgevende wijze uit je lichaam te kneden. Doel van het arrangement is lichaam en geest met verschillende warmtebronnen te prikkelen voor een relaxt resultaat.

Deze behandeling wordt uitgevoerd in een veilige omgeving en is uitdrukkelijk niet erotisch en niet seksueel in intentie en uitvoering.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag en donderdag t/m zondag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Bijkomende kosten: op zaterdag en zondag geldt een toeslag van € 5 p.p.
Reserveren: verplicht minimaal 12 uur van tevoren telefonisch op 0628 050 142 tussen 11.00 en 18.00 uur, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over 4D Wereldmassages


De wellnessarrangementen van 4D Wereldmassages onderscheiden zich door het bieden van een 'totaalervaring' binnen een thema. Alle aspecten van het arrangement zijn hierin meegenomen; niet alleen de behandelingen zelf, maar ook de behandelinstrumenten, producten, geuren en inrichting van de ruimten. De thema's die aan bod komen zijn "Amazing Oriental", "Nordic Experience" en "1001 Nacht Hamam". Je kan er echter ook terecht voor allerlei schoonheidsbehandelingen waarbij de vriendelijke professionals van 4D Wereldmassages je met veel vakmanschap zullen behandelen. Je vindt deze oase van rust in Assendelft, grofweg tussen Zaandam en Beverwijk, op slechts 18 autominuten van Amsterdam.

4D Wereldmassages

Massage
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.