Geen nieuwe meldingen

5-in-1 auto-luchtcompressor

5-in-1 auto-luchtcompressor

Beperkte tijd beschikbaar!
Tot 60% korting.

In een Notendop

Deze 5-in-1 auto-luchtcompressor kan een helpende hand zijn in onverwachte situaties.

Product-details

 • Auto’s, motorfietsen, fietsen, opblaasbare boten, ballonnen, boeien, enz.
 • Deze luchtcompressor is het essentiële accessoire dat je in je auto hebt. Dankzij zijn kleine formaat kan het gemakkelijk worden opgeborgen in het handschoenenkastje of in de kofferbak
 • Ideaal voor veilige reizen, deze luchtcompressor is een apparaat dat lucht in elk voertuig kan injecteren en comprimeren. Of het nu een fiets, een motorfiets of een auto is.
 • Hoort eigenlijk in alle voertuigen thuis
 • Met 5 functies, kan het anticiperen op ongelukken en zorgen voor de bescherming van het hele gezin
 • De tester maakt het mogelijk om de druk van de banden van het voertuig te controleren om het lek of de overconsumptie van brandstof te vermijden. Met de compressor kunnen de banden worden opgepompt wanneer dat nodig is. De raambreker is essentieel in het geval van een ongeluk, net als den noodsignaal-functie. De lamp is de essentiële tool voor elke persoon die ‘s nachts rijdt, een grote meerderheid van de bestuurders. Ideaal voor vakanties, want naast het garanderen van de veiligheid tijdens het rijden, kan deze compressor ook al je strandartikelen oppompen.

Gebruikersadvies

 • Steek de stekker in de sigarettenaansteker, zet het contact aan en gebruik de gewenste compressor.

Kenmerken:

 • Voor auto’s, motorfietsen, fietsen, opblaasbare boten, ballonnen, boeien etc.
 • Vermogen: 12 V
 • 5 belangrijke functies: hoge-snelheidsinflator / bandcompressor, bandenspanning / compressietester, raambrekerhamer, noodsignaal, licht
 • Luchtcompressorstroom: 18-20 ltr. per minuut
 • Lengte luchtslang: 20 cm
 • Stroomkabel: 3 m

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2019 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.
Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
P
Peter
9 beoordelingen4 beoordelingen
september 28, 2019
makkelijk in gebruik
J
J.HELPFUL REVIEWER
5 beoordelingen3 beoordelingen
september 28, 2019
De compressor heeft slechts een beperkte capaciteit. Een autoband oppompen duurt uren en haalt niet de vereiste druk. Voor fietsbanden en kleiner grut voldoet hij prima.
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.