Geen nieuwe meldingen

6 of 12 nummers Men’s Health, je abonnement stopt automatisch

Tot 49% korting.
Kies optie

In een Notendop

Dit lifestylemagazine voor mannen richt zich op gezondheid, voeding, fitness, relaties, seks, carrière, psyche, reizen en mode.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
T
TTOP REVIEWER
11 beoordelingen5 beoordelingen
juli 25, 2019
Ik heb al eerder een tijdelijk abonnement gehad op de Quest. Toen was ik heel tevreden over communicatie en verloop. Verwacht nu niet anders.
J
Jan
1 beoordelingen1 beoordelingen
juli 25, 2019
Prima geen op c.q. aanmerkingen
B
BepTOP REVIEWER
34 beoordelingen20 beoordelingen
juli 24, 2019
geweldige aanbieding, perfecte levering
Bekijk alle beoordelingen

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 17,99 voor 6 nummers Men’s Health (waarde € 35,94)
  • € 35,99 voor 12 nummers Men’s Health (waarde € 71,88)

Ren een half jaar of jaar lang maandelijks naar de brievenbus voor een gezonde dosis Men’s Health. En maak je niet dik over opzeggen, want het abonnement stopt automatisch.

Men’s Health

Men’s Health is een lifestylemagazine voor mannen. Je leest ‘m elke maand om meer te weten te komen over gezondheid, voeding en fitness. Maar ook voor artikelen over relaties, seks, carrière, psyche, persoonlijke verzorging en mode plof je met dit magazine op de bank. Zelfs voor je portie avontuur en reizen zit je bij Men’s Health goed. Kortom: alles wat met uiterlijke en innerlijke gezondheid te maken heeft komt in dit lifestylemagazine aan bod. Het blad verschijnt 12 keer per jaar en als abonnee lees je hem ook gratis digitaal.

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Bestel je vóór 5 maart 2019, dan ontvang je het eerste nummer omstreeks 22 maart 2019 en bestel je vóór 2 april 2019, dan krijg je het eerste nummer omstreeks 19 april 2019 geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke maand verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Men's Health