Geen nieuwe meldingen

6 of 12 nummers Nautique, je abonnement stopt automatisch

Tot 53% korting.
Kies optie

In een Notendop

Nautique richt zich op het topsegment binnen de watersport, waarin o.a. zeilregatta’s, jachten, nieuwe boten en vaartochten aan bod komen.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit twee opties

  • € 25 voor 6 nummer Nautique (waarde € 47,94)
  • € 45 voor 12 nummers Nautique (waarde € 95,88)

Kijk uit naar een golf van Nautique op je deurmat voor 1 of 2 jaar. Het blad verschijnt elke twee maanden en je abonnement vaart ook automatisch weer weg; je hoeft het niet zelf op te zeggen.

Leverdata 2019

bestel vóór 1e nummer op
21 januari 8 februari
26 maart 12 april
21 mei 7 juni
23 juli 11 oktober
15 november 6 december

Nautique

Al meer dan 20 jaar kabbelen lezers in gedachte heerlijk weg als ze op de bank neerploffen met dit magazine over exclusieve jachten. Nautique richt zich op het topsegment binnen de watersport, waarin de volgende onderwerpen aan bod komen: zeilregatta’s, superjachten, nieuwe motor- en zeilboten, het laatste nieuws uit de watersportwereld en vaartochten die de moeite waard zijn. Het magazine spreekt tot de verbeelding met krachtige foto’s en nautische reisreportage’s in binnen en buitenland. Elke twee maanden verschijnt er een nieuwe editie vol met eye candy voor bootliefhebbers.

Voorwaarden

Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Levering: bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het eerste nummer wordt met de eerstvolgende levering rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres. Koop je dit product via de mobiele app, dan wordt het geleverd op het adres dat bij je Groupon-account staat (factuuradres).
Meer info: alleen geldig voor adressen in Nederland. Originele prijs op basis van losse nummers. Het abonnement stopt automatisch. Het tijdschrift wordt elke 2 maanden verstuurd. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Nautique

By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.