Geen nieuwe meldingen

Huidserum met hyaluronzuur, voor een 7-daagse behandeling van het merk Lanbena

7-daagse kuur hyaluronzuur-serum

170+ gekocht
€ 28
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze behandeling is ontworpen om de huid te herstellen en te voeden, de poriën te verkleinen en fijne lijntjes glad te strijken.

Product-details

  • Geschikt voor alle huidtypes
  • Houdbaarheid: 3 jaar
  • Capaciteit: 7 flesjes, 1,5 ml. elk

Waarschuwing:

  1. Test de gevoeligheid van de huid eerst op de arm en gebruik verder wanneer er geen ongemak ontstaat
  2. In het geval van allergische reacties moet je meteen te stoppen met het gebruik en hulp zoeken van een dermatoloog.
  3. Onmiddellijk spoelen in geval van contact met de ogen

Gebruiksaanwijzing:

  1. Druk op de bovenkant van de ampul om het serum in de onderste helft van de fles te concentreren
  2. Open voorzichtig de bovenkant van de ampul
  3. Schuif de onderkant van de ampul om het resterende serum eruit te krijgen
  4. Breng aan op gezicht en hals en masseer tot het is ingetrokken

Samenstelling:

Water, glycerol, hyaluronzuur, Carbomer, foliumzuur, butyleenglycol, gehydrogeneerde ricinusolie, Caprylic / CaprineTriglyceride, 1,2-hexaandiol, gehydrogeneerd lecithine, Aminomethylpropanol, vitamine E-acetaat, vitamine E-acetaat, Bacillus / Soybaldéhyde, Retinyl palmitate, palmitoyl tripitptide-1, fytosteryl oleaat

Voorwaarden

Leveringen voor Kerst: bestellingen van voor 01.12.2020 worden op of voor 24 december geleverd. Bestellingen hierna zijn mogelijk niet op tijd voor Kerst. Leveringen tussen Kerst en Oud en Nieuw kunnen langer duren dan normaal.

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 21 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.