Geen nieuwe meldingen

72 of 84 Huggies Pull-Up-luiers

Huggies Pull-Up-luiers

€ 44,99
Uitverkocht

In een Notendop

Deze luiers zijn ontworpen als klassiek ondergoed met elastische zijkanten, gemakkelijk aan te trekken van onder naar boven

Product-details

  • Wegwerpbare elastische luiers voor peuters
  • Eenvoudig aan en uit te trekken
  • De vervagende grafische vochtindicator helpt kleintjes het verschil tussen droog en nat te begrijpen
  • Eenvoudig openen en sluiten van de zijkanten voor de verificatie van kleine ongevallen
  • Beschikbare maten: M (11-18 kg) of L (16-23 kg)

Deal-Voorwaarden

Geachte klant, na de implementatie door de regering van beperkende maatregelen om de verspreiding van Coronavirus Covid-19 in de hand te houden, kunnen leveringen in het hele gebied vertraging oplopen.

Levering: €2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 7 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.


Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.