Geen nieuwe meldingen

Oosteinerweg 243, Aalsmeer

Rondvaart met max. 6 personen bij Aalsmeer Rondvaart

Kies optie
Meer dan 80 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Vaar over de Aalsmeerse wateren terwijl je geniet van het uitzicht en van elkaar.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

De voordelen van een rondvaart zijn dat je zelf weinig inspanning hoeft te leveren, dat je tot rust kan komen en dat het een goede reden is om het bingewatchen van je favoriete serie te onderbreken. Beleef zelf een avontuur bij Aalsmeer Rondvaart.

Kies uit 6 opties

  • € 4,99 voor een rondvaart overdag voor 1 persoon (waarde € 9,50)
  • € 9,99 voor een rondvaart overdag voor 2 personen (waarde € 19)
  • € 14,99 voor een rondvaart overdag voor 3 personen (waarde € 28,50)
  • € 19,99 voor een rondvaart overdag voor 4 personen (waarde € 38)
  • € 24,99 voor een rondvaart overdag voor 5 personen (waarde € 47,50)
  • € 29,99 voor een rondvaart overdag voor 6 personen (waarde € 57)

Ontdek de veelzijdigheid van de Nederlandse natuur tijdens een boottochtje door Aalsmeer. Voor een origineel uitje in Nederland of een romantisch dagje met je geliefde zit je op de rondvaartboot van Aalsmeer Rondvaart wel goed. Zij nemen je in hun overdekte boot namelijk mee langs plantages, molens en tal van broedplaatsen waar verschillende vogels te zien zijn in hun natuurlijke omgeving. Organiseer je een uitje in Aalsmeer voor collega’s, familie of vrienden? Deze rondvaart staat garant voor een rustgevende middag samen en is bovendien nu met korting bij Aalsmeer Rondvaart te boeken.

Rondvaart overdag - 60 min.

  • Aanvang 14:30 - varen om 15:00

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 4 maanden vanaf het moment van aankoop op maandag t/m zondag (geldig vanaf 15 april, niet geldig op feestdagen).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren telefonisch via 029 738 8144, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: niet geldig icm andere acties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. De vaart gaat door vanaf 5 personen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Aalsmeer Rondvaart

Overdekt rondvaren door Aalsmeer is letterlijk wat je bij Aalsmeer Rondvaart kan doen. En dat kan op veel manieren want het vaarbedrijf heeft diverse arrangementen in de aanbieding. Van een appelpunt-rondvaart tot vergader-rondvaart en van een high tea-rondvaart tot een bier-rondvaart, aan iedereen wordt gedacht. Ook aan de kleintjes, want een familie-rondvaart behoort ook tot de mogelijkheden. Waar je precies gaat varen? Op de Westeinderplassen, een mooi stukje Nederland waar veel te veel Nederlanders nog niet zijn geweest. Het kan overigens per arrangement verschillen of het eten en drinken op locatie plaatsvindt of dat het tijdens het varen wordt genuttigd. Je kan deze informatie vinden op hun website.