Geen nieuwe meldingen

1e en 2e rang tickets voor ABBA Gold - The Concert Show op zondag 12 mei in World Forum Den Haag

World Forum Theater

Tot 47% korting.
210+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Schitter als in de jaren ‘70 en ‘80 bij dit ABBA tribute-concert in een middag- of avondshow en zeg na afloop: “thank you for the music”.

Wat je krijgt

  • 1e of 2e rang-ticket voor ABBA Gold - The Concert Show
  • Datum en tijd: zondag 12 mei 2019 om 14.00 en 20.00 uur
  • Locatie: World Forum, Churchillplein 10, 2517 JW, Den Haag

Na al indruk gemaakt te hebben in meer dan 20 landen, zijn Agnetha, Benny, Bjorn en Annifrid - beter bekend al ABBA - voor even terug in Nederland. Althans, in de vorm van een grootse tributeshow, vol speciaal geselecteerde musici en zangers. Luister, geniet en dans als de discojaren ‘70 en ‘80 op hits als Dancing Queen en Mamma Mia.

Kies uit 4 opties

  • € 24,99 voor een ticket 2e rang op zondag 12 mei om 14.00 uur (waarde € 47,50)
  • € 29,99 voor een ticket 1e rang op zondag 12 mei om 14.00 uur (waarde € 52,50)

  • € 24,99 voor een ticket 2e rang op zondag 12 mei om 20.00 uur (waarde € 47,50)
  • € 29,99 voor een ticket 1e rang op zondag 12 mei om 20.00 uur (waarde € 52,50)

Vanwege ‘de run’ op kaarten voor de 4 reguliere shows is er besloten om twee extra shows op zondag 12 mei in het World Forum-theater in Den Haag te geven. Een laatste kans met deze deal om voor een paar uur zo’n 40 jaar terug in de tijd te gaan en te genieten van de beroemde songs van de Zweedse groep. En die bovendien in sommige gevallen worden uitgevoerd in een ‘unplugged’ versie en ondersteund worden door video en een lichtshow, voor een onvergetelijke middag of avond.

Voorwaarden

Geldigheid: uitsluitend geldig voor ABBA Gold - The Concert Show op zondag 12 mei 2019 op het door jou aangekochte tijdstip in World Forum te Den Haag.
Aankoop: je kan zoveel groupons kopen als je wil.
Tickets: je groupon is niet je entreebewijs. Je e-tickets worden uiterlijk twee dagen voor het concert per e-mail toegestuurd door Eventim. Als je twee dagen voor de concertdatum je e-ticket(s) nog niet per e-mail hebt ontvangen, neem dan contact op met tickets_nl@groupon.nl.
Meer info: voor de uitvoering van deze deal is het noodzakelijk dat jouw e-mailadres waarmee je bij ons ingeschreven staat éénmalig wordt verstrekt aan Eventim. Door de aankoop van deze deal en het aanklikken van de knop "Koop" ga je uitdrukkelijk akkoord met deze éénmalige verstrekking van de hiervoor genoemde gegevens aan Eventim. Deze mag de gegevens dan alleen gebruiken om je per e-mail jouw aankoop toe te sturen. Daarna zal Eventim de gegevens verwijderen. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals, maar de wettelijke bedenktermijn van 14 dagen om te annuleren is op deze deal niet van toepassing en terugbetaling of ruilen is niet toegestaan.

Over ABBA Gold - The Concert Show

ABBA Gold - The Concert Show

Nachtleven, Theater & show, Plezier of vrije tijd, Tickets & Evenementen, Kunst
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.