sluit
Gebruik code GENIET en krijg tot 15% korting op Lokaal. Eindigt vannacht. Uitzonderingen mogelijk.

About Love - KEY NL

3 locaties

1 speeddate in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam bij About Love

Kies optie

In een Notendop

Leer aantrekkelijke hetero of gay singles sneller dan snel kennen of ontmoet zelfs de liefde van je leven.

Groupon-beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit de volgende opties

  • € 9,99 voor 1 speeddate 1 man (gay) (waarde € 27,50)
  • € 9,99 voor 1 speeddate 1 vrouw (gay) (waarde € 27,50)
  • € 9,99 voor 1 speeddate 1 vrouw (hetero) (waarde € 27,50)
  • € 9,99 voor 1 speeddate 1 man (hetero) (waarde € 27,50)

Tijdens een rondje speeddaten inclusief welkomstdrankje leer je in vrij korte tijd de persoon tegenover je kennen. Je krijgt precies de antwoorden die je wil horen, want jij stelt immers de vragen. Wel zo handig. Je wil namelijk die donkerharige schone aan de andere tafel ook het spreekwoordelijke hemd van het lijf vragen. Binnen 24 uur krijg je een matchmail of bijvoorbeeld die donkerharige schone jou ook ziet zitten. Is dit het geval, dan kan je altijd kijken of je nog wil afspreken. Heb je géén match, dan is de tweede speeddate is ‘on the house’. Ontmoet de ware, maak vrienden of heb gewoon een leuke tijd tijdens een avondje speeddaten in Amsterdam, Utrecht of Rotterdam.

About Love

About Love gaat over uhm, ja… de liefde. Hoe je liefde leert herkennen, hoe die jou in vuur en vlam kan zetten en hoe diee eruitziet als hij/zij recht voor je zit. About Love is voor iedereen: hetero, homo, lesbo en bi. Liefde kent immers geen grenzen. Je valt op iemand of niet. About Love wil mensen bij elkaar brengen op een mooie locatie en doet dat in de steden Amsterdam, Utrecht en Rotterdam.

© Groupon
Wat is de reden dat je meedoet aan deze campagne?
Speeddaten is een leuke en makkelijke manier om met veel andere singles in contact te komen. Wij willen dat zoveel mogelijk mensen kunnen speeddaten. Daarom richten wij ons niet alleen op heteroseksuelen, maar ook op homoseksuele mannen en vrouwen. Dit sluit natuurlijk perfect aan bij de campagne van Groupon. We vinden het leuk dat Groupon aandacht besteedt aan mensen met verschillende geaardheden; we houden van de diversiteit aan mensen. Omdat Nederland nog wel kan stijgen op de European Rainbow Map voor gelijke rechten, willen we met onze deelname aan deze campagne graag onze steun geven aan de LHBT-gemeenschap. 

Pride Week-deals

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: vanaf het moment van aankoop t/m 29 april 2015. Bekijk hier de agenda voor locaties en tijden.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op info@aboutlove.nl o.v.v. Groupon. Kijk eerst online op http://aboutlove.nl voor de beschikbare data.
Meer info: de speeddates zijn met verschillende doelgroepen met bepaalde leeftijdscategorieën, je mag tot 2 jaar jonger of ouder zijn dan de gestelde leeftijdsgrenzen binnen de doelgroep. Geldig in Amsterdam, Utrecht en Rotterdam. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over About Love - KEY NL