Categorieën
Geen nieuwe meldingen
sluit
Gebruik code MYSTERY en krijg tot 30% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

5 locaties

Speeddaten in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam of Den Haag bij About Love

Kies optie

In een Notendop

Speeddaten is altijd een beetje spannend, maar er bestaat geen opwindender spel voor twee - waarbij het hart tegen hart kan gaan.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Kies uit twee opties

  • € 9,99 voor 1 speeddate-sessie voor een vrouw (hetero) (waarde € 22,50)
  • € 9,99 voor 1 speeddate-sessie voor een man (hetero) (waarde € 22,50)

Speeddaten is altijd een beetje spannend, maar er bestaat geen opwindender spel voor twee - waarbij het hart tegen hart kan gaan.Tijdens een rondje speeddaten leer je in vrij korte tijd de persoon tegenover je kennen. Je krijgt precies de antwoorden die je wil horen, want jij stelt de vragen. Wel zo handig. Je wil namelijk die donkerharige schone aan de andere tafel ook het spreekwoordelijke hemd van het lijf vragen. En na 4 minuten babbelen klinkt de bel en zit het gesprek erop. Je vult op je datekaart in of je verder in contact zou willen komen met je speeddate en schuift op naar de volgende die je weer aan de tand mag gaan voelen. Totdat je alle deelnemers hebt gesproken. Zo maak je in korte tijd contact met verschillende nieuwe personen. Binnen 24 uur krijg je bericht of die donkerharige schone jou ook ziet zitten. Is dit het geval, dan kan je altijd kijken of je nogmaals wil afspreken. Heb je géén match, dan is de tweede speeddate van het huis. Ontmoet de ware, maak vrienden of heb gewoon een leuke tijd tijdens een avondje speeddaten in Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Rotterdam of Den Haag.

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: 3 maanden vanaf het moment van aankoop voor alle speeddate-avonden voor hetero's. Bekijk de agenda op: https://aboutlove.nl/. Je kan ook voor een datum kiezen die buiten deze 3 maanden valt, als je maar binnen 3 maanden reserveert.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: bekijk de beschikbare data op https://aboutlove.nl/ en reserveer via info@aboutlove.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 72 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. De speeddate-avonden zijn ingedeeld in leeftijdscategoriën, je mag maximaal twee jaar onder of boven deze afgebakende leeftijdscategorie zitten. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over About Love

About Love gaat over uhm ja… de liefde. Hoe je liefde leert herkennen, hoe die jou in vuur en vlam kan zetten en hoe die eruitziet als-ie recht voor je zit. Liefde kent geen grenzen. Je valt op iemand of niet. About Love wil mensen bij elkaar brengen op bijzondere locaties en doet dat in de steden Amsterdam, Eindhoven, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.