Geen nieuwe meldingen

12 rollen absorberend keukenpapier

12 rollen absorberend keukenpapier

Kies optie

In een Notendop

Dit absorberend keukenpapier is gemaakt van 100% natuurlijke cellulose, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en heeft het FSC-keurmerk.

Product-details

  • De ‘pocket’-technologie die is gebruikt bij dit keukenpapier is bedoeld voor super-absorberend vermogen
  • 100% natuurlijke cellulose, afkomstig uit verantwoord beheerde bossen en gecontroleerde bronnen, gegarandeerd door FSC-keurmerk
  • Regina Thirst Pockets, je ideale keukengenoot, is geschikt voor het opruimen van gemorste vloeistoffen, het inpakken van je eten en het kan ook als servet worden gebruikt

Deal-Voorwaarden

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen). Levering binnen circa 14 kalenderdagen.
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.