Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

4 ademende mesh boxers

Ademende mesh boxers

€ 29,99
Nog niet beschikbaar

In een Notendop

Deze zachte en comfortabele boxershort is ideaal voor dagelijks gebruik en heeft een driedimensionale snit en geen naden aan de zijkanten.

Product-details

  • Streeft naar een koel gevoel bij warm en nat weer
  • Driedimensionaal snijden
  • Ademend en flexibel
  • Zonder zijnaden
  • Materiaal: 95% rayonzijde en 5% elastine
  • Kleuren in de verpakking: blauw, zwart, grijs, bordeaux

Maattabel

maat taille
S W26-W28 - 60-66 cm
M W28-W30 - 66-76 cm
L W31-W33 - 76-83 cm
XL W33-W35 - 83-90 cm

Deal-Voorwaarden

Kunnen de verzend-beperkingen van de Brexit tot vertragingen bij de levering leiden.​

Levering: € 2,99 (niet inbegrepen).
Je bestelling: Bij aankoop moet je een afleveradres opgeven. Het product wordt rechtstreeks geleverd op het opgegeven adres en het adres kan na het bestellen niet meer worden gewijzigd. Levering alleen in Nederland.
Meer info: Dit product wordt verkocht door Groupon Goods Global GmbH. De verkoopvoorwaarden en het retourbeleid van Groupon Goods Global GmbH zijn op deze deal van toepassing. Voor meer informatie over Groupon Goods Global GmbH, bekijk de FAQs.

Voor de levering van je bestelling kan het noodzakelijk zijn dat jouw e-mailadres en/of telefoonnummer éénmalig wordt/worden verstrekt aan onze leveranciers. Ze gebruiken deze gegevens uitsluitend om contact met je op te nemen voor het succesvol afleveren van je bestelling.