Geen nieuwe meldingen

Westblaak 180, Rotterdam

Aangifte inkomstenbelasting particulier of zakelijk bij Grand Financial Services

Tot 56% korting.
Kies optie

In een Notendop

Ontneem jezelf die jaarlijkse stress en geef je aangifte inkomstenbelasting uit handen aan professionals.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt

Kies uit 3 opties

  • € 19,99 voor aangifte inkomstenbelasting particulier voor 1 persoon (waarde € 39)
  • € 29,99 voor aangifte inkomstenbelasting particulier voor 2 persoon (waarde € 59)
  • € 149,99 voor aangifte inkomstenbelasting zakelijk voor 1 persoon (waarde € 348)

Cijfertjes. Niet iedereen kan ermee overweg. Maar in het geval van je belastingaangifte is het wel van belang dat hier goed mee wordt omgesprongen. Het laten uitbesteden aan professionals is dan ook geen uitzondering. Met deze deal wordt de aangifte inkomstenbelasting particulier (voor 1 of 2 personen) of aangifte inkomstenbelasting zakelijk (voor 1 persoon) voor je gedaan voor 1 jaar. Na je aanmelding wordt er contact met je opgenomen voor een afspraak om al je gegevens door te nemen. Gegevens dienen digitaal (per e-mail) of per post voorafgaand aan de afspraak aangeleverd te worden.

Indien je het opvolgende jaar ook aangifte inkomstenbelasting laat doen door Grand Financial Services krijg je € 5 korting.

Voorwaarden

Geldigheid: maak binnen 4 maanden vanaf het moment van aankoop een afspraak op maandag t/m vrijdag (m.u.v. feestdagen). Daarna wordt je een jaar lang bijgestaan met hulp van je boekhouding.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht via e-mail op john@grandfinancial.nl o.v.v. Groupon. Na aanmelding ontvang je informatie en wordt er een afspraak met je gemaakt.
Meer info: zakelijk alleen geldig voor zzp-ers of starters (met een maximale inschrijfduur bij KvK van 1 jaar). Alleen geldig voor in Nederland ingeschreven bedrijven. Gegevens moeten digitaal aangeleverd worden. Je ontvangt een checklist met wat je precies moet opsturen. Geldig voor 1 jaar. Indien je het opvolgende jaar ook aangifte inkomstenbelasting laat doen door Grand Financial Services krijg je € 5 korting. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Grand Financial Services

Bij administratiekantoor Grand Financial aan het juiste adres voor zaken aangifte inkomstenbelasting, het uitbesteden van je boekhouding of voor hulp van een freelance boekhouder voor dringende vragen. De professionals van Grand Financial zijn er voor zowel particulieren als ondernemers. Aangezien het voornamelijk een online bureau is kan er op landelijke wijze gewerkt worden.

Grand Financial Services

Consultant, Financieel, Belastingen