Categorieën
Je winkelwagen is leeg!

Tijd om deze snoodaard te vullen met fantastische producten zoals elektronica, gadgets, huishoudelijke artikelen, kado's en andere fraaie aanbiedingen van Groupon Producten.

Geen nieuwe meldingen

Boomgaardsstraat 189, Rotterdam

Word soepel in de heupen met buikdanslessen bij Adrijana Beumer in Rotterdam-Centrum

Kies optie

In een Notendop

Leer in 8 of 12 wekelijkse lessen buikdansen dankzij opbouwende tips, uitleg van bewegingen en uitdagende choreografieën.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

Leer in 8 of 12 wekelijkse lessen buikdansen dankzij opbouwende tips, uitleg van bewegingen en uitdagende choreografieën.

Kies uit 2 opties

  • € 29,50 voor 8x buikdansles voor één persoon (waarde € 80)
  • € 39,50 voor 12x buikdansles voor één persoon (waarde € 120)

Deal-Voorwaarden

Geldigheid: wissel je groupon uiterlijk 3 maanden na aankoop in. Na inwisseling is optie 1 nog 2 maanden geldig, optie 2 nog 3 maanden geldig en optie 3 nog 5 maanden geldig op woensdagavond (m.u.v. schoolvakanties regio Midden-Nederland).
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer te koop als kado.
Reserveren: voor de eerste les verplicht minimaal 5 uur van tevoren via e-mail op mail info@adrijana.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 5 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Alleen voor nieuwe leden. Instromen kan op elk moment, maar hou rekening dat de 1e van de maand wordt gestart met een nieuwe dans. Je kan het best de lessen achter elkaar volgen. Kledingkeuze is vrij: aangeraden wordt om geen joggingbroek aan te trekken, maar een lange rok of een legging. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Dansschool Bellyssima

Bij Dansschool Bellyssima van Adrijana Beumer werk je in een ontspannen sfeer aan een fit en sterk lichaam in de vorm van buikdanslessen. Met meer dan 10 jaar ervaring in het binnen- en buitenland draagt Adrijana haar kennis en vaardigheden over door middel van lessen en workshops die zowel voor beginners als gevorderden toegankelijk zijn. Laat je meevoeren door exotische klanken en oosterse muziek, terwijl je werkt aan het uiten van expressie en je improvisatie tegelijkertijd ook op de proef gesteld wordt. De lessen worden gegeven op twee locaties in Rotterdam, in een buurthuis om de sociale verbinding te motiveren.

Facebook Instagram