Geen nieuwe meldingen

Duinweg 6, Noordwijk

Midgetgolf, trampoline springen en een ijsje voor 2-6 personen bij Adventure Park de Rollygolf in Noordwijk

Kies optie
Meer dan 90 keer bekeken vandaag, dus handel nu!

In een Notendop

Daag je vrienden/familie uit voor een avontuurlijk potje midgetgolf, spring 15 min. naar hartenlust op de trampolines en smul van een ijsje.

Beoordelingen van klanten

Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Over deze deal

  • Midgetgolf, trampoline springen en een ijsje
  • Voor 2 t/m 6 personen
  • Met “Adventure-golf” wordt midgetgolfen een heus avontuur
  • En een echte uitdaging voor jong en oud

  • Daag je familie of vrienden uiterlijk 1 november 2021 uit
  • Je krijgt bovendien 15 minuten toegang tot de trampolines
  • En je mag een ijsje uitkiezen om tussendoor van de smullen
  • Je hebt de keuze tussen een perenijsje en een raketje

Reserveren kan per mail tot 48 uur van te voren. Let op de reservering is pas definitief als die door ons is bevestigd. Wil je reserveren voor vandaag of morgen bel dan 071-3613129.

Deal-Voorwaarden

Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Verplicht telefonisch of via e-mail reserveren op 071 361 3129 of minimaal 24 uur van tevoren via info@derollygolf.nl. Je kan meerdere groupons per persoon kopen en gebruiken. Niet geldig i.c.m. andere acties. Houd rekening met drukte in het weekend en tijdens feestdagen en schoolvakanties. Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Geldig vanaf het moment van aankoop t/m 01/11/2021 op alle dagen van de week.

Over Adventure Park de Rollygolf

Tussen Noordwijk en Noordwijk aan Zee en grenzend aan Sportpark Duinwetering vind je De Rollygolf. Dit sprankelende Adventure Park biedt 5.000 m² plezier voor het hele gezin. Je kan losgaan op trampolines, scheuren op een circuit in minicars en een balletje slaan op de midgetgolfbaan. De toegang tot het avonturenpark is gratis: je betaalt alleen voor de attracties waar je gebruik van wil maken - als die niet bij de deal zijn inbegrepen natuurlijk.