Geen nieuwe meldingen

Aerde Schoonheidsinstituut

Oude Bakelsedijk 14, Gemert

Anti-cellulite behandeling Velashape voor 1, 2 of 3 zones bij AERDE Schoonheidsinstituut

30+ gekocht
Kies optie

In een Notendop

Ga de strijd aan tegen cellulites met een Velashape behandeling voor één of meerdere zones.

Over deze deal

To-taal anders dan het lieve knikkerputje op de basisschool, de sexy putjes in de wangen van je lief als hij je komt ophalen van het station of de butsen in je oude peugeot die laten zien dat parkeren niet jouw sterkste punt is, zijn de putjes in jouw dijen geen échte schoonheidsprijsjes. Helemaal niet zelfs. Ga voor gladde bovenbenen met de anti-cellulite behandeling Velashape bij AERDE Schoonheidsinstituut.

Kies uit de volgende opties


  • € 84,99 voor 3 anti-cellulite behandelingen met Velashape voor 1 zone (waarde € 285)
  • € 104,99 voor 3 anti-cellulite behandelingen met Velashape voor 2 zones (waarde € 375)
  • € 114,99 voor 3 anti-cellulite behandelingen met Velashape voor 3 zones (waarde € 450)

Sinaasappelhuid, deuken, onogelijke gaatjes..dat niet iedereen dol is op cellulites, mag door deze benamingen duidelijk zijn. Hoewel voeding, beweging en erfelijke aanleg meespelen bij de hoeveelheid cellulite, kan je er wel wát aan doen om het te verminderen. In Gemert kan je nu gladde contouren en een strakkere huid krijgen, aldus AERDE Schoonheidsinstituut. De techniek van Velashape combineert licht, radiofrequentie en mechanische massage om de huidelasticiteit te verhogen. Velashape is geschikt voor mannen en vrouwen en is pijnloos en veilig, volgens AERDE Schoonheidsinstituut.

AERDE Schoonheidsinstituut


Elke huid is uniek en heeft eigen kenmerken, aldus AERDE Schoonheidsinstituut op haar website. Hier kan je terecht als je last hebt van oneffenheden, rimpels, couperose of pigmentvlekken. Na een gratis kennismakingsgesprek wordt de juiste behandelwijze bepaald en kan de behandeling van start gaan. Dat AERDE deskundig en professioneel is, blijkt. Het instituut won namelijk tijdens de Beauty Awards 2013 de publieksprijs

Wat je moet weten

Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op dinsdag t/m zaterdag.
Aankoop: maximaal 1 groupon per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht telefonisch op 0492 365 599, o.v.v. Groupon.
Meer info: tijdens de eerste behandeling kies je de gewenste zone(s) voor alle behandelingen en daar kan tussentijds niet in gewisseld worden. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Aerde Schoonheidsinstituut