Aerial Yoga Gouda

Aerial yoga workshop incl. healthy snacks en drankje voor 1-8 personen bij Aerial Yoga in Reeuwijk

Beperkte tijd beschikbaar!
10+ bekeken vandaag
Kies optie

In een Notendop


Zweef in doeken door de ruimte terwijl je lichaam zich in alle mogelijke yogaposities draait en werk aan spierkracht, soepelheid en balans.

Reviews van klanten


100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die een deal hebben ingewisseld bij deze onderneming.
Deze deal heeft nog geen geschreven beoordelingen.

Wat je krijgt


Kies uit 5 opties

  • € 9,99 voor aerial yoga workshop incl. snack en drankje voor 1 persoon (waarde € 35)
  • € 17,99 voor aerial yoga workshop incl. snack en drankje voor 2 personen (waarde € 70)
  • € 29,99 voor aerial yoga workshop incl. snack en drankje voor 4 personen (waarde € 140)
  • € 39,99 voor aerial yoga workshop incl. snack en drankje voor 6 personen (waarde € 210)
  • € 47,99 voor aerial yoga workshop incl. snack en drankje voor 8 personen (waarde € 280)

Zweef tijdens deze 2 uur durende workshop in doeken door de ruimte terwijl je lichaam zich in alle mogelijke yogaposities draait en werk aan spierkracht, soepelheid en balans. De healthy snack bestaat uit een stuk fruit of yoghurt met granola/muesli en het drankje uit koffie of thee.

Voorwaarden


Geldigheid: 6 maanden vanaf het moment van aankoop op maandagavond, vrijdagavond, zaterdag en zondag (m.u.v. feestdagen). Bekijk de tijden van de workshop op het rooster.
Aankoop: maximaal 2 groupons per persoon te gebruiken, maar meer groupons te koop als kado.
Reserveren: verplicht minimaal 24 uur van tevoren via e-mail op info@aerialyogagouda.nl, o.v.v. Groupon.
Annuleren: minimaal 24 uur van tevoren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.
Meer info: neem je afgedrukte groupon mee. Voor groepen vanaf 6 personen in overleg ook andere dagen mogelijk. De workshops vinden twee keer per week plaats, waarvan 1 in het weekend en 1 op een doordeweekse avond. Draag makkelijk zittende, niet wijde kleding, bij voorkeur een legging en een t-shirt met mouwen (kort of lang) in verband met hygiëne. Draag geen sieraden en horloge, deze kunnen knellen in sommige houdingen en tijdens de les kun je ermee in de doeken blijven haken. Het kan prettig zijn om sokken en een vest/trui te dragen bij de eind ontspanning. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals.

Over Aerial Yoga Gouda


Yoga wordt vaak in verband gebracht met een zwevende bezigheid en laat dat nou precies hetgeen zijn wat je bij Aerial Yoga kan doen. Hier maken ze gebruik van doeken/hangmatten waarmee verschillende yogaoefeningen boven de grond worden uitgevoerd. De lessen combineren ontspannen en inspannen zodat je zowel je geest als je lichaam traint. Niet alleen volwassenen kunnen hier de lucht in, want er zijn ook speciale lessen voor kinderen waarbij het hebben van plezier voorop staat. Aerial Yoga Gouda vind je in Reeuwijk, pal boven Gouda.

Aerial Yoga Gouda

Sportschool, Fitnessles, Yoga
By purchasing this deal you'll unlock points which can be spent on discounts and rewards. Every 5,000 points can be redeemed for $5 Off your next purchase.