sluit
Gebruik code LOKAAL en krijg tot 20% korting op Lokaal. Eindigt vannacht.

Schere 31, Rotterdam

Botuline-toxine op een zone naar keuze bij Aesthetic Glow in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Pak je fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes of wenkbrauwen aan om een zachtere, natuurlijke gezichtsuitdrukking te krijgen.

Beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.
S
Shirley
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
april 28, 2022
Aanrader! Legt alles goed uit. Wel nog even resultaat afwachten. Als het resultaat na 2 weken tegenvalt, kan ik contact opnemen.
I
Iryna
5 beoordelingen3 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
3 dagen geleden
Geletterdheid en professionaliteit. Ik ben in veilige handen. Het is erg belangrijk om een ​​bekwame arts te vinden en Dr. Isma is zo'n
antwoordde
Bekijk reactie +
T
Tessa
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 27, 2021
Fijne arts die rustig de tijd voor je neemt en goed advies geeft.
J
Jolanda
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 12, 2021
Heel vriendelijk arts die je goed informeert wat ze gaat doen en welke soort Botox zij gebruikt en hoe de werking is. Bij mij was het resultaat niet direct goed en mocht ik terugkomen na twee weken. Nu is het perfect! ✨ Ik ga zeker terug!
A
alissa
1 beoordelingen1 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
december 2, 2021
De arts heeft goed alles doorlopen en uitgelegd. Het was mijn eerste keer fillers, dus wel een beetje zenuwachtig, echter was dit niet nodig. Alles is naar wens gegaan en ik ben superblij met het resultaat.
K
Karin
17 beoordelingen9 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
november 1, 2021
Lieve vrouw
C
Chantal
10 beoordelingen9 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
oktober 6, 2021
Nette en vriendelijke dame, gewoon een goede voorlichting en rustige behandeling. Ze neemt uitgebreid de tijd en legt alles uit. Ik ben tevreden en ga zeker terug naar haar.
M
mandy
2 beoordelingen2 beoordelingen
Rating of 5 out of 5 stars
september 14, 2021
Ze neemt echt de tijd voor je wn gaat voor het beste resultaat.
Bekijk alle beoordelingen

Over deze deal

  • Botuline-toxine op een zone naar keuze

  • Keuze uit de volgende zones:
  • Voorhoofdrimpel
  • Fronsrimpel
  • Kraaienpootjes
  • Wenkbrauwlift

Botuline-toxine is een eiwit dat wordt ingezet om de kleine spiertjes die rimpels veroorzaken te doen ontspannen. Zo kan de huid zich vervolgens ook ontspannen om een zachter, frisser uiterlijk met minder lijntjes en plooien te laten ontstaan. Botuline-toxine wordt ook ingezet tegen migraine, putjeskin, tandvleeslach en overmatig transpireren – het laatste is een lastig te behandelen aandoening van oksels, handen en/of voeten.Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts.

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Het is raadzaam voorafgaand aan chirurgische ingrepen medisch advies in te winnen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op woensdag en vrijdag (m.u.v. feestdagen). Verplicht van tevoren reserveren via https://aestheticglow.nl/contact/, telefonisch via 0616 992 999 of via mail op info@aestheticglow.nl, o.v.v. Groupon.
Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Aesthetic Glow

Aesthetic Glow in Rotterdam is in handen van Isma Hussain, een ervaren arts op het gebied van esthetische behandelingen. Je kan er onder meer terecht voor botox en fillers. Bij Aesthetic Glow heb je een vaste arts om jou gericht te adviseren en behandelen naar aanleiding van jouw wensen.