sluit
TTD Launch

Aesthetic Glow

Schere 31, Rotterdam

Botuline-toxine op een zone naar keuze bij Aesthetic Glow in Rotterdam

Kies optie

In een Notendop

Pak je fronsrimpels, voorhoofdrimpels, kraaienpootjes of wenkbrauwen aan om een zachtere, natuurlijke gezichtsuitdrukking te krijgen.

Groupon-beoordelingen van klanten

100% geverifieerde beoordelingen
Alle Groupon-beoordelingen zijn van mensen die deals hebben ingewisseld bij deze partner. Beoordelingsverzoeken worden per e-mail verzonden naar klanten die de deal hebben gekocht.

Over deze deal

  • Botuline-toxine op een zone naar keuze

  • Keuze uit de volgende zones:
  • Voorhoofdrimpel
  • Fronsrimpel
  • Kraaienpootjes
  • Wenkbrauwlift

Botuline-toxine is een eiwit dat wordt ingezet om de kleine spiertjes die rimpels veroorzaken te doen ontspannen. Zo kan de huid zich vervolgens ook ontspannen om een zachter, frisser uiterlijk met minder lijntjes en plooien te laten ontstaan. Botuline-toxine wordt ook ingezet tegen migraine, putjeskin, tandvleeslach en overmatig transpireren – het laatste is een lastig te behandelen aandoening van oksels, handen en/of voeten.Kijk uit. Jezelf mooier maken kan lelijk uitpakken. Een geslaagde ingreep begint bij een geschikte arts.

Deal-Voorwaarden

Minimum leeftijd 18 jaar. Het is raadzaam voorafgaand aan chirurgische ingrepen medisch advies in te winnen. 3 maanden geldig vanaf het moment van aankoop op woensdag en vrijdag (m.u.v. feestdagen). Verplicht van tevoren reserveren via https://aestheticglow.nl/contact/, telefonisch via 0616 992 999 of via mail op info@aestheticglow.nl, o.v.v. Groupon.
Toon je groupon bij aankomst op je mobiel of afgedrukt. Onze Verkoopvoorwaarden en de Wettelijke Bedenktermijn gelden voor alle deals. Maximaal 1 groupon(s) per persoon te gebruiken, maar 1 groupon(s) te koop als cadeau. Niet geldig i.c.m. andere acties. Minimaal 24 uur van tevoren annuleren, anders vervalt de geldigheid van je groupon.

Over Aesthetic Glow

Aesthetic Glow in Rotterdam is in kundige handen van Isma Hussain, een gedreven arts op het gebied van esthetische behandelingen. Je kan er onder meer terecht voor botox en fillers bij verschillende specialisten met een passie voor het aanscherpen, opvullen en contouren van features in het gezicht. Bij Aesthetic Glow krijg je een vaste arts om jou gericht te adviseren en behandelen naar aanleiding van jouw wensen.